دیبانو::مجله زیبایی و سلامت

هنر زیبایی

چه زمانی چه چیزی بخوریم

پنجشنبه, ۱۱ آذر ۱۳۹۵، ۱۱:۵۶ ق.ظ

زمانبندی غذایی


بسیاری از مواد غذایی و میوه ها اثرات بسیار مفیدی در سلامت ما دارند اما این به شرطی است که در وقت مناسب مورد مصرف قرار گیرند. برخی از بهترین میوه ها و مواد غذایی اگر در زمان نامناسبی سرو شوند اثر معکوس خواهد گذاشت. در این پست به برخی از این موارد اشاره می کنیم:


موز: خوردن موز در طول روز توصیه شده است که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و تلطیف پوست می شود. در حالیکه خوردن موز در هنگام شام و یا شب هنگام می تواند باعث بروز اختلال در سیستم گوارشی ما شود.


سیب: سیب جزو میوه هایی است که خوردن آن در زمان صبحانه توصیه شده است که با وجود مقادیر پکتین زیادی که دارد باعث پایین آوردن و تنظیم قند خون و نیز تعدیل میزان کلسترول بدن می شود. اما خوردن سیب در شب باعث افزایش اسید معده و نیز بروز مشکلات هضم غذا می شود.


سیب زمینی: مصرف سیب زمینی در هنگام صبح موجب تنظیم سطح کلسترول در بدن شده و منبع مناسبی از مواد معدنی را در اختیار بدن قرار می دهد. اما همین خوراکی در هنگام شب باعث افزایش کالری دریافتی شده و موجبات اضافه وزن را فراهم می سازد.


شیر: مصرف شیر در هنگام صبح با توجه به اینکه دیر هضم است چندان توصیه نمی شود مگر اینکه به همراه فعالیت فیزیکی کافی در طول روز همراه باشد. اما مصرف شیر گرم در هنگام شب باعث آرامش بدن شده و خواب راحتی را برای ما به دنبال خواهد داشت.


آجیل: در هنگام روز خوردن آجیل خطر افزایش فشار خون را از بین می برد اما در هنگام شب موجب دریافت کالری بالا و اضافه وزن خواهد شد.


پرتقال: خوردن پرتقال در هنگام صبح توصیه نمی شود چرا که موجب التهاب و سوزش معده می شود. در حالیکه مصرف آن به عنوان میان وعده در طول روز بسیار مفید بوده و موجب افزایش متابولیسم و بهبود قوه هاضمه می شود.


گوجه فرنگی: مصرف گوجه فرنگی در هنگام صبح افزایش متابولیسم و تقویت قوه هاضمه را به دنبال دارد در حالیکه در هنگام شب موجب تورم معده می گردد.


پنیر: خوردن پنیر در هنگام صبح موجب جلوگیری از اضافه وزن می شود البته به شرطی که در خوردن آن زیاده روی نشود. در وقت شام اما باعث جلوگیری از هضم صحیح غذا و نیز بروز اضافه وزن می شود.


انجیر: مصرف آن در هنگام صبحانه موجب افزایش متابولیسم شده و هضم را تسهیل می کند. اما مصرف آن در وقت شام موجب عدم هضم غذا و نیز تولید گاز در بدن می شود.


برنج: خوردن برنج در روز متابولیسم را افزایش داده  و خوردن آن در هنگام ناهار به شرطی که وقت کافی برای فعالیت و سوزاندن کربوهیدرات اضافی آن داشته باشیم بسیار مناسب است. مصرف برنج در شب توصیه نمی شود چراکه موجبات اضافه وزن را بدنبال دارد.


شکلات تلخ: در هنگام صبحانه مصرف شکلات تلخ به دلیل اینکه غنی از آنتی اکسیدان است بسیار مفید بوده و سرت پیری سلول ها را کند کرده و خطر حمله قلبی را نیز کاهش می دهد. اما خوردن آن میان وعده و یا در هنگام شب موجب افزایش چربی در بدن می شود.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی